Goede zorg begint bij goede diagnostiek

UTRECHT – We zijn trots te melden dat iDx is uitgelicht in het eerste nummer van 2024 van het ICT&Health magazine. Dit is een bevestiging van onze toewijding aan het verbeteren van de huisartsengeneeskunde door innovatie in diagnostiek. Het Nederlandse zorgstelsel staat voor groeiende uitdagingen: een toename in zorgvraag, stijgende kosten, en een kritisch personeelstekort. Hierdoor klinkt de roep om ingrijpende oplossingen steeds luider.

Bij iDx weten we dat technologie, digitalisering en een doelmatige benadering van passende zorg de sleutel zijn tot het behouden van betaalbare en toegankelijke zorg. Ons doel is om de basis van de gezondheidszorg te versterken door goede diagnostiek. Dit is essentieel voor het bieden van de juiste zorg op de juiste plaats.

Ons doel is om de basis van de gezondheidszorg te versterken door goede diagnostiek.

Het artikel benadrukt hoe iDx vooroploopt in het vernieuwen van diagnostische processen. We willen de werkdruk verlagen en de interactie tussen arts en patiënt verbeteren. Onze visie omvat een uitgebreid diagnostisch traject dat begint bij de patiënt thuis en doorloopt tot het gezamenlijk opstellen van een behandelplan. Hierdoor wordt de relatie tussen patiënt en dokter opnieuw vormgegeven, wat leidt tot een meer betrokken en zelfredzame patiënt.

Lees meer over onze initiatieven, de uitdagingen die we aangaan en de kansen die we zien voor een toekomstbestendige zorg. Wij nodigen u uit om het volledige artikel in ICT&Health te lezen en met ons in gesprek te gaan over hoe we samen de zorg kunnen transformeren.

Goede zorg begint bij goede diagnostiek

Datum

Tags

Share